Sunday, May 6, 2012

Folds in!


Između prethodnog i ovog posta sticajem okolnosti sam morala da napravim neplaniranu dužu pauzu. Preokupirana poslom, a u jednom trenutku čak i bolesna, jedino što sam mogla je bilo da legnem u krevet. Današnji post posvećen je izgledu inspirisanom garderobom koju sam nosila na beogradskom fashion Week-u. Promenjene su cipele i tašna, pa tako danas umesto crnih, kožnih Louboutin i LV torbe danas sam kombinovala bež, lakovane cipele takođe Louboutin otvorenih prstiju i Maria Pino tašnu u istoj boji. Košulja je iz Zare, a faltasta suknja koju obožavam i uz koju se mogu kombinovati razne stvari je New Look. Pošto je jako volim nemojte se iznenaditi, ako je vidite i u nekom od narednih postova. Takođe, u narednim postovima očekujte, kao što sam već najavila i odgovore na dosada pristigla pitanja o preparatima i nezi kose, lica, figure... Do tada, odloženi Fashion Week outfit!

Between last post and this one, due to circumstances I had to make this long break that I didn’t plan. Overwhelmed with work, and at some point even ill, all I could do is to go to bed. Today’s post is dedicated to my look which is inspired by wardrobe that I had at the Belgrade’s Fashion Week. I’ve changed purse and shoes, so today instead of black leather Louboutin and LV bag, I combined beige, patent also Louboutin shoes with opened front with Maria Pino purse in the same color. Shirt is from Zara, and skirt with folds which I adore and which you can combine with lots of stuff is New look. Since I love it so much don’t be surprised if you see it in some future posts. Also, in future posts, as I already said, you can expect answers to your questions about nurturing my hair, face figure... Till than postponed Fashion week outfit!

















Belgrade Fashion Week 



I wore:

Shirt Zara 
Skirt New Look 
Belt Burberry 
Bag Maria Pino shop at The Dubai Mall Stella Lina 
Shoes Christian Louboutin 
Sunglasses Prada 

23 komentara:

  1. Bas dobra kombinacija, mozda mi kajs malo smeta, ali sve ostalo je odlicno uklopljeno

    ReplyDelete
  2. Predivna kombinacija, suknja ti odlično stoji! :) xx

    ReplyDelete
  3. Suknja i torba su prelepe

    http://ivanafashiongirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Videla sam te na fashion week-u,odusevila si me koliko si graciozna, prefinjena. Slobodno se malo vise smej a videla sam sad sliku na tvojoj fb stranici gde se moze se reci od srca smejes i osmeh ti je prelep. Puno pozdrava od Mine :)

    ReplyDelete
  5. Sanja,ovaj outfit je predivan,tvoj stil mi se mnogo svidja. Pozdrav iz Banja Luke :)

    ReplyDelete
  6. zaista se izdvajas zbog tog classy looka odlican je

    ReplyDelete
  7. odlican outfit, sjajno izgledas

    ReplyDelete
  8. Ovu tvoju torbu obozavam! pitam se kako bih se snasla na ovolikim stiklama, a ti se tako dobro kreces u njima, ne moram ni da kazem da su savrsene...Divna siii, i smor je taj FW kao da je pre 100 god bio, leti vreme...ali dolazis nam brzo!:)

    ReplyDelete
  9. Meni se za nijansu vise svidja sa krem cipelicama i tasnicom koja je inace predivna! :))

    P.S. Giveaway na mom blogu: http://dictionaryoffashion.blogspot.com/2012/04/my-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Oduševljena sam ovom kombinacijom!
    Čisto savršenstvo ;)

    ReplyDelete
  11. Predobra kombinacija, obozavam nude boju! Sve mi se svidja :)

    ReplyDelete
  12. Odlične su ti obe kombinacije (i bež i crna), ali kao što neko već reče, kaiš mi malo smeta. To jest, boje su odlično ukomponovane, i naravno barberi dezen je na mestu, ali mi smeta što visi. Možda bi bolje bilo da je zategnut i da pravi konkretan prelaz sa suknje na bluzu (kao što izgleda na slici sa crnim cipelama).

    Sve jedno, super, sjajno... Bravo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kais je stajao do jednog trnutka onako kako je zamisljeno. Bas kao sto si napisala, da pravi konkretan prelaz jer bez kaisa nekako nije to to. Na nekim slikama se nevidi od kosulje a na nekim se vidi jer se pomerio a ja to nisam na vreme primetila. Zbog toga sam se i dvoumila dal da okacim slike. Znala sam da cu dobiti ovakav efekat i da cu morati da objasnjavam da kais nije visak i da je savrseno lego jer se u principu ne vidi a vidi. E onda se desio ovaj kiks sa pomeranjem i eto. :) U svakom slucaju hvala na komentaru Xxx

      Delete
    2. Pa zaključila sam da mu je to svrha kada sam videla pretposlednju fotku. Ovu sa Fashion Week-a (valjda - s crnim cipelama).

      Tu je taman kako treba, zato sam se i pitala šta se dogodilo na prethodnim fotografijama :)

      Hvala na odgovoru

      Delete
  13. Love this look! I hope that you can check out my blog and possibly follow :)

    http://sonyngin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Divna si, kod tebe mi se dopada mesanje stilova. Kad pogledam blog od pocetka pa do sad sa toliko razlicitih kombinacija. Sve ti stoji, naravno da elegntnije kombinacije izgledaju lepse ali ti nekako zracis u svemu. Sve pohvale i samo napred!

    ReplyDelete
  15. Zeno, al ti zavidimo na tom suncu i palmama! :))

    ReplyDelete
  16. Izgledaš kao milion dolara u ovoj bež varijanti koja mi se za nijancu više dopada.
    Obožavam tvoj stil, većinu stvari bih bez razmišljanja i ja obukla u tim kombinacijama. Unapred se radujem svakom tvom postu. Pozz

    ReplyDelete