Wednesday, May 30, 2012

Good Life Kit Magazine


Few days ago started a new online magazine Good Life Kit, and I'll have some of my articles there too. This webzine is founded as virtual (free) alternative to the pressed magazines, and the content is updated daily. Of course, I'll mostly stick to fashion and styling.

I have to admit that I am very excited and thrilled about my new job, and I hope that you'll like what I am going to write and advise over there. In this post you can see, what I've done until now for GLK.


Pre nekoliko dana, startovao je novi onlajn magazin Good Life Kit za koji ću i ja povremeno pisati. Ovaj webzine je osmišljen da bude elektronska (besplatna) alternativa štampanim časopisima, s tim da se sadržaj dopunjava svakodnevno. Naravno, teme kojima ću se ja baviti, uglavnom će se ticati mode i stilizovanja.

Moram priznati da sam jako srećna i uzbuđena zbog svog novog angažmana, a nadam se da će se i vama dopasti ono što tamo budem pisala i predlagala. U ovom postu možete videti , šta sam do sada uradila za GLK.6 komentara:

 1. Bravo Sanjic, cestitke!:)
  p.s. skros si izmenila izgled bloga, jedva ga prepoznah!:)

  ReplyDelete
 2. super jako mi se svida :)

  http://thepileofstyle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. dosla sam na tvoj blog preko Zorane, i moram priznati da sam odushevljena. Volela bih da ceshce izbacujesh postove. Novi izgled bloga je pregledniji i citljiviji. I like it!!!

  ReplyDelete
 4. I ja htedoh da pohvalim novi izgled bloga! :)

  I zelim ti puno srece u ovom novom poslicu!

  ReplyDelete