Wednesday, April 18, 2012

Rock and Roll style




First of all I have to say that I am overjoyed cause visits on my 
blog are going higher and higher every day. This is also a reason to say that I didn’t started it to impose with my style, nor to show what I have in my closet. On the other hand, I’m glad if my way of dressing someone likes! This is me, although sometimes I think to myself, looking at pics, that in some moments I could do so much better.


Everyday combinations that you’re looking here, are the reflection of my mood, and since I like different styles, sometimes I enjoy mixing them. I like to try to join incompatible things, all that you could like, or it can provoke quite opposite reaction, but this is how I imagine fashion. That is way fashion blogs exist; for us to experiment and not to be classic. What is different here? I don’t think that I am an expert, but I like wardrobe more than it can be imagined. Certain places and moments make us adjust our clothes to them. We shouldn’t be judgmental, because everything we wear is fashion!
This blog came out spontaneously, because of the magazine that I should be working for, but at the end it didn’t happened. Still, I couldn’t dream that things could be developing the way they did. Thanks to this blog I started getting jobs for stylists, and of course, I’m not turning them down ever since the first one.
All in all, thanks for all the comments, good and bad ones!





Pre svega moram da napomenem da sam presrećna jer se posećenost bloga povećava iz dana u dan. To je ujedno i razlog da napišem da ga nisam započela sa željom da nekome namećem svoj stil, niti da pokazujem šta imam u svom ormanu. S druge strane, drago mi je ako se moj način odevanja nekome dopada! To sam ja, iako i sama ponekad pomislim, pregledajući slike kasnije, da je u određenim trenucima moglo mnogo bolje. 


Svakodnevne kombinacije koje gledate ovde su odraz mog raspoloženja, a budući da volim različite stilove, ponekad volim i da ih pomešam. Volim da pokušam da spajam nespojivo. Sve to može da vam se svidi ili da izazove potpuno suprotnu reakciju, ali tako ja doživljavam modu. Zbog toga upravo i postoje modni blogovi; da bi smo eksperimentisali, a ne da budemo klasični. Šta je tu drugačije? Ne mislim da sam stručnjak, ali volim garderobu i više nego što se može zamisliti. Određena mesta i trenuci nagone nas da svoju odeću prilagođavamo upravo njima. Zato smatram da ne treba suditi, jer je danas sve što ponesemo moda!
Ovaj blog je nastao spontano, zbog časopisa za koji je trebalo da počnem da radim, a što se sticajem okolnosti na kraju nije dogodilo. Ipak, nisam ni sanjala da će se stvari kasnije potpuno drugačije odvijati i da ću zahvaljujući ovim postovima dobijati poslove stiliste koji mi se danas nude i koje, naravno ne odbijam.
Sve u svemu, hvala vam na komentarima... i dobrim i lošim!

































I wore:
  • T-shirt  Elisabetha Franchi 
  • Black jeans Jenyffer 
  • Belt Miss Sixty 
  • Bag Zara
  • Converse All Star 
  • Jacket Philip Plein 

12 komentara:

  1. Posto vidim da retko imas komentare, evo ja da te podrzim :)
    Odlican ti je blog, imas super stil. Meni je jako vazno pored stila da je blogerka lepa, nekako ne mogu da pratim ako nije lepa, tako da ti ispunjavas sve moje uslove:))
    pozzz sve najjjj

    ReplyDelete
  2. Ja te pratim redovno, iako ne stizem da komentarisem! Samo napred, imas super stil, a i stav, sto je jos i bitnije!:)

    Veliki pozdrav

    ReplyDelete
  3. Samo napred, devojke same treba da shvate da su blogovi samo inspiracija, a ne da kopiraju neciji stil od glave do pete...
    Odlican je post! Pratim sa zadovoljstvom!

    ReplyDelete
  4. cool outfit! prelepa i a kosa ti je..woow :)

    ReplyDelete
  5. Evo ja sam veceras po prvi put na tvom blogu (nikad ih nisam pratila, ali Zoranu sam pocela redovno, pa nadjoh i tvoj), i pregledala sam sve postove, od pocetka. Svidja mi se kako kombinujes stvari, a najvise od svega sto volis i cesto praktikujes rock fazon. Kozne jakne, mrtvacke glave, nitne, cizme s nitnama. One baldan cizme su to die for. A da, plus i za starke. Veliki pozdrav i samo takonastavi. Dobila si jos jednog pratioca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, moram reci da mi je rock fazon ipak najdrazi. Volim raznorazne stilove ali ovo je nesto sto sam ja :)

      Delete
  6. Nema posta koji mi se ne dopada, stvarno 10+... Pošto vidim da su ti starke omiljena obuća kao i meni, zanima me kako održavaš bele(da ostanu bele), kako ih pereš? tnx! I samo tako nastavi... pozdrav! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U principu smatram da starke ne treba mnogo cistiti, ipak su one starke :) i fazon je da budu apa drapa. Ja moje bele dajem na hemijsko do sad ih nisam jos sama prala. A imam jedne koje su stare par godina i nikad oprane nisu bile. :)

      Davno sam cula da bele patike treba staviti u masinu sa par teniskih (cistih) loptica i da posle tog pranja budu idealno bele. Nisam probala, prenosim sta sam cula. :) Pozz

      Delete