Monday, August 20, 2012

License Plate bag

Last days in Belgrade I spent with my loved ones.  In today's post you can see one of my favorite bags. It's License Plate Bag Lebanon I bought in Beirut two months ago. As I write this post from Dubai, I can tell you that I already miss Belgrade.  

Poslednji dan u Beogradu provela sam sa svojim najdrazima mada nisam stigla sve da ih vidim. U danasnjem postu mozete videti torbicu sa registarskom tablicom Libana koju sam kupila u Bejrutu pre dva meseca. Veoma mi je draga i jedna od omiljenijih u poslednje vreme. Dok pisem ovaj post iz Dubaija mogu vam reci da mi Beograd vec mnogo nedostaje.

















With my friend Daniel 


                                                                I Love Belgrade 
                                                            

I WORE:

Shirt Elisabetha Franchi 
Skirt Zara
License Plate bag Designs by Kay 
Sandals Bioom 
Sunglasses Ray Ban 
Cartier Love bracelet 
Links London bracelet 




34 komentara:

  1. Torba je bas neobicna! Odlican post. Prelepa si :)

    ReplyDelete
  2. Odlicna je tasnica, odusevljena sam!

    ReplyDelete
  3. znaci nije mi jasno zasto ranije nisi rekla da si imala nadogradnju na kosi, lepo te par ljudi pitalo za negu kose (misleci da je tvoja), a ti se pravis luda. lmao pathetic

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam i napisala da sam stavila nadogradnju a ako se malo bolje pogledaju moji raniji postovi to se moze i videti! Stavila sam je kad su moju kosu unistili ovde frizeri u Dubaiju i veoma je mala razlika bila u mojoj pre i sa nadogradnjom. To sto je sada mnogo kraca nego moja pre par meseci to mogu da se zahvalim nadogradnji! Nema potrebe za napadom!

      Delete
    2. Ja se secam kad si napisala i ja sam na to dodala da je meni tvoja kosa bila lepsa zimus pre nadogradnje nego kad si je stavila proletos! Milica

      Delete
    3. a gde si napisala? ako sam previdela, sorishka

      Delete
  4. Amazing darling! Beirut Lebanon <3

    ReplyDelete
  5. Kako je cool tasnica :) Mnogo mi se svidja... I cela kombinacija je odlicna!

    http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Koji aparat koristis? :) divne su slike :)

    Ana

    ReplyDelete
  7. super suknja :)

    tamaritza.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Divna je kombinacija...sve mi se sviđa...suknjica je super ali ta torba je skroz luda...:D

    ReplyDelete
  9. Torbica je bas interesantna, ali suknja i majica su prelepe :))

    ReplyDelete
  10. Prelepo kako si spojila cipku i bodlje, to samo ti mozes tako da izneses! :)

    ReplyDelete
  11. Ovaj put se slazem sa devojkama sa foruma, nespojivo a totalno slatko! I to samo tebi moze da podje za rukom na taj nacin da izneses! Pozz Sofija

    ReplyDelete
  12. Ovo sa tobom je Daniel Djokic?

    ReplyDelete
  13. Sanja meni je san da posetim Dubai,a kamoli da zivim u njemu.Blago tebi! :D Da li ce ti biti tesko da mi odg otkud ti tamo i kako si pocela tamo da zivis i radis?Hvala unapred. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pre skoro dve godine dosla sam da posetim najbolju drugaricu. Cim sam sletela znala sam da ostajem ovde i ako mi to nije bilo ni na kraj pameti dok sam se pakovala.:) Pocele smo da trazimo posao koji ce mi omoguciti vizu u kratkom roku. Tako da sam prvo pocela kao instruktor u plesnoj skoli ( jer sam se Latino i Standardnim plesovima bavila vise od 10 god.) To je trajalo kratko, uslovi mi nisu odgovarali. Zatim sam pocela da radim za Gold club ali ni tu se nisam dugo zadrzala jer sam upoznala nasu devojku koja godinama radi kao reservation menadzer i jedna je od najboljih. Ona me je preporucila u njenom klubu, za koji inace sada radim kao PR i mislim da sam imala nevidjenu srecu sto su me prihvatili. Za People by Crystal radim evo sada vise od godinu dana. Ali ja uvek kazem da imam vise srece nego pameti ... To je nesto ukratko :)

      Delete
  14. Girl love ur style Xx

    ReplyDelete
  15. Hvala ti puno.Zaista bih volela da me zadesi ista sudbina-koja slucajnost ja sam 9 god. trenirala dzez balet. :) Hvala na odgovoru i sve pohvale za blog. :)

    ReplyDelete
  16. Suuper kombinacija, Dana ima identicnu majicu :) ! A tasnica je potpuni hit!

    ReplyDelete
  17. I moju kosu su unistili frizeri ovde, a nadogradnja je dovrsila, pa ako ti nije problem otkrij nam sta su ti radili da bi je oporavili i sta koristis. Sve pohvale za tebe i blog :) redovno te pratim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadogradnju sam skoro skinula, za pocetak osisala sam krajeve. Moj problem je sto ovde kosa puno opada zbog vode a moja nadogradnja je bila preteska pa su mi pramenovi moje kose opadali iz korena. Meni je inace kosa zdrava, jedini problem je sto je gubim dosta. Ali nije to samo moj problem, sve devojke koje zive ovde se zale na isti problem. Za ostecenu kosu bi ti savetovala da napravis nesto cime ja negujem kosu.
      AD kapi ( koje mozes naci u apoteci) 2-3 zumanca, par kapi maslinovog ulja, casa piva. Sve to zajedno se umuti, namazes do pola kose, nikako teme i ostavis pola sata da odstoji. Zatim isperes i operes normalno samponom i dalje sta sve sledi. Ovo mozes ponoviti do 2 puta nedeljno. Recept za oporavak kose sam dobila od drugarice koja vec godinama ima divnu dugu sjajnu kosu a meni je stvarno pre dve godine pomoglo :)

      A od preparata koristim Toni & Guy za brunete, bukvalno sve sto imaju, sampon,balzam, regeneraator.

      Delete
  18. sanja, jel si ti u bg bila stilista , to sam bar shvatila iz komentara na nekim od predhodnih blogova, i za koga si radila...vidim da si u dubaiu radila editorijale za neke casopise.kako je tesko/lako dobiti takav posao u tako velikom gradu, jel preko faksa ili preko preporuka...
    moram ti reci da imas divne komade garderobe posebno sam pala na narandzasti d&g torbu... u toj boji je nisam do sada videla pa ako ti nije problem da kazes gde si je kupila i ako nije tajna koliko je kostala..torba je san snova :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U par navrata sam radila styling za Dijanu Jankovic, Dj Lady Dee. Pored toga najvise sto sam radila je bilo za apsolventsko vece i mature. Sve to se desavalao u poslednjih godinu dana. Ako mislis na moje slikanje za Graziu, bila sam izabrana sa Kenzove strane, dopao im se moj stil. A ako mislis na photoshooting na kom sam ja radila styling, drugarica koja je radila kao model me je preporucila i tako sam dobila posao.

      Dolce & Gabbana torbu sam uzela ovde u Dubaiju u Operi na snizenju platila sam je oko 600e

      Pozz iz Dubaija :)

      Delete
  19. Vplim tee buudjoooo, najbolja si, divne su slikiceee <3

    ReplyDelete
  20. zelim da posetim Dubai u skorije vreme, pa me zanima kako kupujes avio karte, posto standardne cene i nisu bas jeftine cak i preskupe.... hval ati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od kako je Fly Dubai uveo direktan let Dubai-Belgrade ja putujem sa njima. Oni uglavnom uvek imaju istu cenu oko 500e. Ne postoji nista jeftinije koliko ja znam.

      Delete
  21. Da li mozes da preporucis neki hotel za nekoga ko prvi put dolazi?U kom kraju se treba stacionirati da bi se bilo blizu shopping-a,plaze? :)

    ReplyDelete